donderdag 7 april 2016

Vlieg mee in KLM's eerste Embraer 175+ in NH Airtime

SCHIPHOL - De eerste van 17 Embraer 175+'s van KLM Cityhopper is inmiddels volop in gebruik. Op zondagavond 20 maart landde de PH-EXG vanuit de fabriek in São José dos Campos op Schiphol. Een week later mocht NH Airtime samen met de eerste passagiers kennismaken met de E175+ tijdens een exclusieve rondvlucht boven Nederland.
NH Airtime, het maandelijkse luchtvaartprogramma van de Noord-Hollandse regionale omroep NH, was ook nog bij de aankomst en het vertrek van Jet Airways' eerste vluchten op Schiphol. De Indiase luchtvaartmaatschappij is eind maart begonnen met vluchten van Schiphol naar New Delhi, Mumbai en Toronto. De eerste kisten arriveerden een paar dagen eerder dan gepland om in Brussel gestrande passagiers op te halen op Schiphol.
Voorheen was Brussels Airport de Europese hub van Jet Airways, maar afgelopen december werd bekend dat de vluchtuitvoering met ingang van de zomerdienstregeling naar Schiphol zou worden verplaatst. Deze beslissing staat los van de terroristische aanslag op luchthaven Zaventem.
Lees meer over de introductie van de E175+ bij KLM Cityhopper in het april-nummer van het Luchtvaartnieuws Magazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten