vrijdag 25 februari 2022

Maak een geweldige vlucht op de staart van de An-225 Mriya, 's werelds grootste

 

Maak een geweldige vlucht op de staart van de An-225 Mriya, 's werelds grootste vliegtuig

Dit moet de meest spectaculaire videohoek van de An-225 tot nu toe zijn en biedt ons een uniek beeld van het complexe versnellingssysteem en de vleugel in actie.



Het is verbazingwekkend dat de Antonov An-225 Mriya (Dream) nu al drie decennia vliegt en de hele tijd de mantel van 's werelds grootste vliegtuig heeft vastgehouden. Dat lijkt in de nabije toekomst te veranderen , maar hoe dan ook, de supergrote aanpassing van de toch al gigantische An-124 Condor blijft zijn brood verdienen door buitenmaatse vracht te vliegen voor Antonov Airlines uit Oekraïne.

Omdat het een van 's werelds meest gefotografeerde en gefilmde vliegtuigen is, zijn er niet veel hoeken van de eenmalige jet die we niet hebben gezien, maar Antonov gaat een stap verder om de Mriya op nieuwe en creatieve manieren te laten zien. Ze plaatsten bijvoorbeeld een geweldige video van de zesmotorige jet die opstijgt vanuit Chimore, Bolivia vanuit het perspectief van zijn superbrede h-staart. 

Bekijk de video hieronder en ook een die de cockpit en de grondperspectieven laat zien: 








Het is fascinerend om te zien hoe al die uitrusting in de romp vouwt en de bloembladachtige versnellingsdeuren van de An-225 van dichtbij zien, maar waarschijnlijk het coolste deel van de video is om de transformerende vleugel van de An-225 in actie te zien van start tot cruise.

De grote jet heeft afgelopen maart een grondige revisie- en upgradeperiode ondergaan die hem voor een langere periode uit de lucht had gehouden. Het volstaat te zeggen dat luchtvaartliefhebbers en fotografen meer dan blij zijn om het weer in de lucht te zien en opnieuw de wereld rond te hoppen.

de An-225 - die oorspronkelijk werd gemaakt om de Sovjet-spaceshuttle Buran te vervoeren - en zijn potentieel mooie toekomst voor productie in China 

De An-225 Mriya - laat ons 30 jaar dromen zonder einde in zicht!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten